Anca Rusen | Rubrica: Stiri diverse | 9 ianuarie 2019
Ai nevoie de urmatoarele ingrediente:
1 varza mare,
1 ceapa,
1 fir de praz,
2 morcovi mici,
1 pastarnac,
1 bucata de telina mica,
1 lingura de ulei de masline,
1 legatura de patrunjel,
putina sare,
putin piper,
Cum se prepara:
Legumele se spala si se curata, se taie rondele sau cuburi mici si se pun la fiert intr-un vas cu apa ca pentru supa. Focul sa fie mic. Varza se curata si se toaca marunt, apoi se freaca cu sare. Legumele daca au fiert, se scot din vas si se lasa intr-o sita. Ulterior, varza se pune la fiert in supa, se adauga sare si piper, se pune uleiul de masline si se lasa la fiert. Ceapa, prazul, pastarnacul se dau la o parte, morcovul si telina se taie cubulete mici si se pun in supa. Cand este gata supa se adauga patrunjelul verde, tocat cat mai mic. Este o supa ideala si in cazul in care esti racita dar si cand iti doresti sa slabesti. Pofta mare!
O portie contine:
90 de calorii, 6 g de grasime, 10 carbohidrati, 2 proteine,